Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: رئیس جمهور نگاه حمایتی خوبی نسبت به واحدهای تولیدی دارند، اما گاها عدم همکاری بانک‌ها موجب مشکلاتی برای واحدهای تولیدی می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر 18 واحد تولیدی ورشکسته به علت مشکلات مالی در تملک بانک هستند، اضافه کرد: این واحدها به خاطر 454 میلیارد تومان با اشتغالزایی 3 هزار نفر تعطیل شده‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پس از گذشت سال‌ها بانک‌ها اظهار می‌کنند، که این واحدها یک هزار میلیارد تومان بدهی دارند، گفت: این چه سیستم بانکی است که برخلاف قوانین سیستم بانک مرکزی و فتوای علما عمل می‌کنند.

صادقی نیارکی افزود: چرا باید واحد تولیدی به خاطر نداشتن اقساط تعطیل شود، اگر هم تعطیل شده چرا بانک‌ها همکاری ندارند، البته باید این را عرض کنم که  مشکل در مرکز است و مدیر استانی یک بانک اختیارات لازم را برای همراهی ندارد، چون نگاه مرکز متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه سیستم بانکی باید مطابق سیاست‌های جمهوری اسلامی فعالیت کند در حالی که برخلاف جریان مسیر آب حرکت می‌کند، اضافه کرد: گاها حمایت از واحدهای تولیدی در مقام حرف زیباست و قشنگ است، اما در مقام عمل چیز دیگری است و حمایت از تولید نیازمند مبارزه جانانه با قاچاق است.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه ما یک مشکل در ساختار داریم و تک تک افرادی که واحدها را راه‌اندازی کرده‌اند، خواستار مبارزه با قاچاق هستند، گفت: برخی از شرکت‌های ایرانی تولیدات خوبی دارند، اما یک شرکت دیگر مشابه همان جنس را وارد می‌‍کند که همین ضربه به تولید است.

وی افزود: در حوزه تولید و اشتغال نیازمند تصمیمات انقلابی در کلان هستیم و نخستین گام همراه کردن زیرمجموعه خود دولت از جمله سیستم بانکی، تامین اجتماعی، سازمان امور مالیاتی و محیط زیست است.

محسن افشارچی استاندار زنجان نیز در این باره گفت: دولت نگاه حمایتی نسبت به واحدهای تولیدی دارد و در این زمینه اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید و اشتغال واحد تولیدی همکاری بانک فتوای علما محسن افشارچی امور مالیاتی اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری همکاری بانک ها عدم همکاری بانک وام بانکی اشتغال بیکاری واحدهای تولیدی سیستم بانک بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌