Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها مردم شهرستان همدان با معضل قطعی آب روبرو هستند و قطعی آب موجب شده بسیاری از مشاغل و امورات اجتماعی و شخصی مردم با مشکل روبرو شود که اماکن عمومی و ورزشی هم از این موضوع مستثنی نیستند و چند روزی است که قطعی آب دوش‌های استخر پیش از ورود و پس از خروج از آن موجب بروز مشکلاتی در این زمینه شده است که لازم است در صورت ادامه روند بی آبی مسئولان امر به این موضوع ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، قطعی آب در همدان چند هفته‌ای است که مردم همدان را با مشکلات عدیده‌ای روبرو کرده و طی هفته اخیر به اوج خود رسیده است و استخرهای همدان که به طور قطع بیش از همه درگیر این موضوع هستند به علت قطعی آب از ارائه خدمات پیش از ورود به استخر و پس از خروج از استخر به مردم معاف شده بودند زیرا قطعی آب موجب شده بود دوش‌های حمام و سرویس‌های بهداشتی استخرها بلااستفاده و بی‌فایده باشد و همین موضوع عدم رعایت بهداشت را در پی دارد.

علی ضمیری کامل، معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به این‌که استخر کوثر و الوند که از استخرهای اداره کل ورزش و جوانان محسوب می‌شوند به علت تعمیرات تعطیل هستند، اظهار کرد: در استخرهای شهرستان همدان که از بخش خصوصی هستند از دوش‌های شستشو پیش از ورود به استخر و پس از خروج به استخر به علت قطعی آب استفاده نمی‌شود و متوجه این موضوع شده‌ایم و لازم است در آن زمان به علت مباحث بهداشتی به فعالیت نپردازند.

وی با بیان این‌که بهتر است این اتفاقات رخ ندهد و سلامت و بهداشت مردم در اولویت امر قرار دارد، تصریح کرد: البته در بسیاری از موارد قطعی دوش به طور کامل رخ نداده و در برخی ساعات کمبود فشار آب در دوش‌های استخرها هم وجود داشته است اما مشکل قطعی دوش‌ها در استخرهای همدان را داشته‌ایم.

ضمیری کامل مطرح کرد: استخرهای همدان در حال حاضر فعال هستند اما به علت قطعی آب در همه ساعات بلیت فروشی صورت نمی‌گیرد و در این زمینه محدودیت زمانی و فشار آب به وجود آمده است و سهمیه‌بندی آب همدان در مناطق مختلف شهرستان علت اصلی این موضوع است.

در ادامه علی پیری مدیر استخر شهرداری همدان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که قطعی دوش‌های آب این استخر به علت قطعی آب رخ داده بود و این موضوع برای استخر شهرداری یک معضل بزرگ شده بود و اعتراض مردم را در پی داشت، عنوان کرد: استخر شهرداری در حال حاضر تعطیل است و صرفاً صبح‌ها فعال است و در ساعات محدودی اقدام به استفاده از استخر می‌شود و زمانی که از استخر استفاده می‌شود بنا بر زمان‌بندی سهمیه آب اداره کل آبفا است و دوش‌ها در آن موقع فعال است.

وی افزود: از هفته پیش این اتفاق رخ داد و استخر شهرداری تقریباً تعطیل شده است و زمانی که دوش‌های آب قطع بود و مردم با همان حالت وارد استخر می‌شدند و بدون شستشو از استخر خارج می‌شدند تصمیم گرفتیم این روند را قطع و تعطیل کنیم تا زمانی که این مشکلات حل شود.

پیری خاطرنشان کرد: سلامت و بهداشت مردم و فضای استخر برای ما اولویت است بنابراین استخر شهرداری در زمان‌های قطعی آب و دوش به طور کامل تعطیل است زیرا ورود و خروج از استخر بدون دوش غیر بهداشتی است و به همین علت استخر در حالت تعطیلی قرار گرفته است.

گفتنی است؛ در سطح استان همدان ۳۲ استخر وجود دارد که از این تعداد ۱۸ استخر در شهرستان همدان مشغول به فعالیت هستند؛ مردم پس از مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی به ویژه در استخرها را برای پیگیری این موضوع می‌توانند از طریق تماس با سامانه شکایت های مردمی ۱۹۰ مراکز بهداشت و سلامت دانشگاه موارد غیر بهداشتی را اطلاع‌رسانی کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: همدان قطعی آب استخرهای همدان علت قطعی آب استخر شهرداری قطعی دوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی

حامد(میلاد) منصوری:کشاورزی در تمام کشورهای جهان دارای اهمیت خاصی است چون که تامین کننده غذا و حیات جامعه است.

در اکثر کشورها و بخصوص کشورهای دارای کشاورزی همیشه دولت ها امتیازات خاص و ویژه ای برای کشاورزان خود در نظر می گیرند.

امتیازاتی مانند خرید ادوات کشاورزی، تسهیلات بدون سود،تسطیح زمین ها و حمایت هایی در جهت کاشت و برداشت کشاورزی انجام می دهند،چیزی که در ایران و بخصوص خوزستان که تامین کننده اصلی محصولات کشاورزی کشور است دیده نمیشود و کشاورزان همیشه مورد ظلم قرار گرفته اند.

وزارت جهاد حتی در مورد اختلافاتی که بین کشاورزان و دیگر ارگان ها پیش میاد حمایتی از کشاورزان نمیکند در صورتی که مدافع و حامی کشاورزان باید باشد.

بانک کشاورزی که میشود گفت بانک متولی کشاورزان است هیچ گونه تسهیلات و حمایتی از کشاورزان نمیکند.

طبق بررسی هایی که انجام دادیم از کشاورزان شوش و کرخه هیچ گونه خدمات و حمایتی از این بانک دریافت نکردند در صورتی که کشاورزان باید در این بانک داری امتیازات خاص خود باشند.

کنار همه ی این عدم حمایت ها در این چند سال اخیر پرداخت نکردن پول کشاورزان از طرف دولت هم مشکلات کشاورزان را دوچندان کرده است.

در سال زراعی گذشته دولت پول باقی مانده کشاورزان خوزستانی که اردیبهشت ماه برداشت کردند را در اواخر مهر ماه پرداخت کرد و در سال زراعی کنونی که مردم در حال برداشت گندم و کلزا هستند با وجود گذشت بیش از دو هفته از برداشت گندم هنوز هیچ پولی برای کشاورزان پرداخت نشده است.

لذا کشاورزان از مسئولان دولتی و بخصوص نمایندگان مجلس و بخصوص نمایندگان شهرستانهایی که اکثر مردم انها کشاورز هستند انتظار دارند امتیازات،تسهیلات و امکانات مناسبی برای کشاورزان در نظر بگیرند و در سهمیه خرید ادوات کشاورزی با اختصاص سهمیه ویژه برای خوزستان و شهرستانهایی که در کشاورزی تولید کننده برتر هستند توجه ویژه شود و اختیارات بیشتری به جهاد کشاورزی داده شود کما اینکه بارها گفته شد که خوزستان یک استان ویژه است و سازمان جهاد کشاورزی آن هم ویژه باشد و دارای اختیارات ویژه باشد بخصوص در سهمیه تسهیلات و خرید ادوات کشاورزی که نیاز یک کشاورز است.

کما اینکه طبق گزارشات مردم خوزستان بیشترین سپردها را در بانک ها دارند اما کمترین تسهیلات بانکی را دریافت میکنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903975

دیگر خبرها

  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • کودک ۶ ساله اصفهانی در کانال آب غرق شد
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟